دعایی: این روزها رسانه سالم در کشور کم پیدا می شود

ساخت وبلاگ
     همزمان با چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، بسیاری از رسانه ها در گفت و گو با کارشناسان به بررسی وضعیت نهادهای مختلف اجرایی و تصمیم ساز در طول این چهار دهه می پردازند و نقاط ضعف و قوت آنها را بیان می کنند. اما یکی از نهادهای مهم و اثر گذار که باید این روزها مورد توجه رسانه ها باشد بررسی فعالیت های خودشان در طول این چهار دهه پس از انقلاب است.

     آیا رسانه ها در پرداخت به شعارهای مردم و آرمان های انقلاب در طول این سال ها موفق بوده اند؟ تفاوت اساسی رسانه ها مخصوصا مطبوعات قبل از انقلاب با بعد از آن در چیست؟ با شناسایی عملکرد رسانه ها در این سال ها و مطرح کردن انتقادات و نظرات اهالی رسانه و پیشکسوتان روزنامه نگاری، می توان از مسائل و چالش هایی که رسانه ها با آن روبرو هستند آگاه شد و با تغییر رویکرد در جهت بهتر شدن فعالیت رسانه ها گام برداشت.
     سیدمحمود دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات درباره پرداخت رسانه ها به گفتمان انقلاب، امام و مردم بعد از چهل سال به شفقنا رسانه می گوید: نمی توان گفت صددر صد در پرداخت به این گفتمان موفق بوده ایم ولی همان طور که مسئولین رسانه ها با انقلاب نسبتی داشتند یا برخاسته از فضا و جریان انقلابی هستند، توانسته اند به این گفتمان پایبند و متعهد باشند. تندروی  و کندروی و شدت و ضعفی که در مواضع سیاسی و جهت گیری های سیاسی در جامعه می بینیم ناشی از همان تفاوت برداشت ها و دیدگاه ها است. در عین حال امروزه، فضای مطبوعاتی کشور فضای مطلوبی دارد. آزادی هایی که ما انتظاراش را  داریم، وجود دارد و تقریبا تمام نشریات، آنچه را تشخیص می دهند که باید گفت، می گویند و نگرانی وجود ندارد. تنوع رسانه ها و جهت گیری های متفاوتی که در بین رسانه ها وجود دارد، بیانگر آزادی عملی است که همه می توانند در افکار و اندیشه و دیدگاه های خاص خود دنبال کنند.
     دعایی از برخی رسانه ها گلایه می کند و می گوید این روزها رسانه سالم در کشور کم پیدا می شود و تاکید می کند: «امروزه برخی رسانه ها تقوا ندارند و خیلی پایبند به اخلاقیات نیستند. متاسفانه دروغ خیلی رایج شده است و رسانه ها امروز خیلی درباره مطالبشان تحقیق نمی کنند و همین باعث می شود نسنجیده مطالب و خبرهایشان را منتشر کنند و این نشان می دهد از اصالت یک خبر مطمئن نیستند که این خود یک آسیب مهم و جدی برای اصحاب رسانه است و این اپیدمی در برخی رسانه ها وجود دارد که باید برای آن چاره ای اندیشید.»
                                                                                           برگرفته از شفقنا رسانه

مطبوعات از درون...
ما را در سایت مطبوعات از درون دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rastinewsa بازدید : 219 تاريخ : يکشنبه 5 اسفند 1397 ساعت: 11:38